jueves, 14 de junio de 2012

Concurs del cartell del dia de la dona

Grup amb el cartell guanyador
Hem rebut les bases del concurs de cartells del del Dia Internacional de la Dona , és un concurs que promou
l´Ajuntament de Massamagrell, el premi consisteix en 300 euros i el cartell guanyador serà el que anuncie el pròxim any el Dia de la Dona. Hem decidit participar, es principi de febrer i tenim fins el dia 29 per a poder presentar els cartells. Que atrevits.
Ja te faena el profe. Comença donam-nos idees de cartells a cadascú per poder treballar. Anem a fer-ho amb Photoshop un programa nou per nosaltres, es treballa amb capes i és un programa d'edició i tractament d'imatges. Les idees dels cartells eren molt diverses encara que tots tenien alguna cosa en comú, una DONA.
Els cartells eren de 50 x 70 cm. i els presentarem tots  amb una base rígida.Començarem buscant imatges en Internet  per després treballar amb elles, el  meu cartell estava inspirat en un d'Andy Warhol (se'l coneix més pel Pop Art). Començí buscant imatges de dones en Internet, diversitat d'elles, dones majors, japoneses, ballarines, monges, l'actriu Marylin, La Gioconda … Una vegada tenia les imatges en la opciò de photoshop de brillo/contraste  les tractava  per acabant ficant-los un filtre. Després començí en els cuadres. Tenia que col·locar guies ja que de no ser així eixirien tots desenquadrats i cadascun d'una mida,  una vegada estava fet vingué el més complicat, elegir els colors.Mira si quedaren be que el cartel guanyador va ser el de la nostra companya Josefina amb el seu cartell “Pensaments de dona”. Ah! Per cert, tots el cartells duien un lema, el lemes eren d'allò més diversos com podeu vore en el vídeo, jo vaig decidir posar-li el lema “ Un món de dones” perquè crec que fa referència a totes les dones representades al meu cartell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario